27. maaliskuuta 2014

Gumbostrand Konst & Form

Kokoustin eilen aivan ihanassa paikassa nimeltään Gumbostrand Konst & Form. Gumbostrand sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Uskomatonta, että niin lähellä on paikka missä en ollut koskaan käynyt! Oli täysi yllätys millaiseksi moottoritien jälkeisen matkan maisemat muuttuivat. Onneksi piti ajaa hiljaa, nimittäin en oikein pystynyt keskittymään tiehen, kun ympärillä oli niin paljon kaunista katseltavaa.



Mieleeni tuli lapsuuden kesäiset ajelut Pohjois-Karjalassa, kun tie yhtäkkiä kapenee ja tuntuu kuin ajelisi jonkun pihalle. Niin kävi myös matkalla Gumbostrandiin. Tie kapeni juuri ja juuri yhden auton levyiseksi ja kulki aivan talojen vierestä. Valitettavasti minulla ei ole kuvia matkan varrelta, mutta voin vain kuvitella kuinka kaunista siellä on kesällä. Aivan ihana matkakohde lähiseutumatkailuun.


Perillä minua odotti vanhaan Harwallin korkkitehtaaseen rakennettu Gumbostrand Konst & Form taide- ja tapahtumakeskus. Tapahtumakeskuksesta löytyvät taidenäyttely, design myymälä joka on keskittynyt pohjoismaiseen tuotantoon sekä kahvila, joka tarjoaa luomua ja lähiruokaa, sekä brunssia sunnuntaisin.


Käy tutustumassa Gumbostrandin nettisivuihin. Sieltä löytyvät tarkat aukioloajat ja taidenäyttelyiden tiedot sekä kahvilan menu. http://konstoform.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti