19. helmikuuta 2014

Harmaa on kaunis!

Minulla on meneillään harmaa kausi. Ei mielessä, vaan kotona sisustuksessa. Harmaa on kaunis väri! Edellisen kodin väritys noudatti ruskean eri sävyjä beessistä tummaan ruskeaan. Nyt halusin masentavasta ruskeasta kokonaan eroon. Harmaa näyttää jotenkin paljon raikkaammalta, ollaakseen harmaa. Koko kotini ei ole tietenkään harmaa. Harmaata on vain siellä täällä rikkomassa raikasta valkoista. Yllätyksekseni olen yhdistänyt harmaaseen myös ripauksen sinapinkeltaista.





Kun sanoin, että aion maalata makuuhuoneeni seinän tumman harmaaksi, sain epäileviä katseita ja kommentteja. " Harmaahan on niin masentava väri", " Harmaa pienentää huonetta". Onneksi en uskonut. Kun maalasin sängynpäätyseinän harmaaksi tuntui kun olisin maalannut itselleni ankkurin. Harmaa seinä ankkuroi minut huoneeseen. Siitä tuli turvallisemman tuntuinen kun pääty ei ollut enää valkoinen.




Samaa harmaata käytin myös muissa huoneissa. Eteisen seinässä, olohuoneen sohvassa ja tyttärenikin valitsi yllättäen huoneensa yhden seinän väriksi harmaakuviollisen tapetin.

Kuten sanoin, harmaa on kaunis väri ja kuinka monta sävyä harmaasta löytyykään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti